Zkouškový víkend Námořní akademie

Velká gratulace!!! Máme další Krevety – Aňu D., Zdeňku, Káťu a Matěje, které mají čekatelskou zkoušku!

Ve čtvrtek 16.11. jsme ve třičtvrtě na deset dopoledne vyjeli do Plzně s nelehkým úkolem, a to složit čekatelskou zkoušku.
Když jsme se všichni po měsíci znovu potkali, zatančili jsme si s důstojnicí Pumpou irské tance a zbytek večera strávili tím, že jsme se učili na zkoušky. Páteční ráno se nemohlo obejít bez pořádné rozcvičky a snídaně. Pak jsme se vrhli na testy z práva, psychologie a pedagogiky, bezpečnosti, myšlenkových základů skautingu, metodiky a všemi obávaného hospodaření. Následoval oběd a osobní pohovory. Do večera jsme stihli všichni pět zkoušek, někteří kvůli opakování metodiky i více. Na odreagování jsme si zahráli slepecký fotbal a běhací člověče nezlob se, u kterého pro únavu většina stejně jen chodila.
Večer jsme se vydali po Plzni hledat milionáře Gregora Rosztenkowského, každá vachta měla jiný důvod proč ji najít. Postupovali jsme místa, kde údajně byl a šli tak po jeho stopách. Jako první objevila Gregora vachta modrá – youtubeři. V sobotu jsme dodělali zbylé ústní pohovory a odpoledne jsme šli na bazén, kde jsme trénovali záchranu tonoucího. Zároveň jsme byli po celý den rozdělení do tří rodů podle Her o trůny a bojovali mezi sebou. (Trochu jiná verze Polibku smrti) Na večerním nástupu jsme se dozvěděli kdo úspěšně složil zkoušku.
Všechny Krevety, které na námořku jely jsou teď čekatelé. Večer jsme se dívali na video o nás, které během letní části natočili naši bocmani a zahráli si krátké, ale zato vtipné hry. Neděle se nesla ve znamení úklidu a loučení. Stihli jsme si zahrát ještě poslední námořkovou hru – Antisvojsíkův závod. Pak už jsme jen nafasovali bagety a vyrazili zpět do svých domovů.

Zapsala: Aňa D.

Námořní akademie 2017

fotky z námořky

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *