Víkendová výprava v Příboru

V 16:30 jsme měli sraz na štítinském nádraží, kde jsme se se všemi přivítali. Přijel vlak, my jsme do něj nastoupili. Ve vlaku nám Anička rozdala lístečky, s falešnou identitou, její slova zněla:”tohle se naučte, bude se vám to ještě hodit.”
V Příboře jsme dorazili do skautské klubovny, kde jsme byli ubytováni.
Ubytovali jsme se, nachystali věci na spaní, převlékli se a čekaly nás hry ve společenské místnosti, začali jsme si opakovat jména.
Dozvěděli jsme se, že cílem bude zachránit profesora. Po hrách jsme se šli posilnit večeří. Až do večera jsme se bavili, hráli hry, atd.
V 10 se zavelela večerka, poprali jsme si dobrou noc, a šli jsme spát. Ráno jsme se probudili, převlékli a šli na rozcvičku, která se konala na dopravním hřišti vedle klubovny. V sobotu jsme se vydali na výlet do Štramberka.
Zahráli jsme si hry, vyluštili šifry a zašli na Štramberské uši. Nakonec jsme si zašli k rozhledně, kde jsme měli za úkol někoho zamaskovat tak, aby byl co nejméně poznat, myslím, že se nám to povedlo. Přijeli jsme že Štramberka, naobědvali se, a měli volnější program s tím, že ve 4 musíme čekat před klubovnou. Před klubovnou nás rozdělili do tří skupin, zjistili jsme zadání další hry. “Sledujte ty lidi, to oni unesli profesora.”
Po cestě někde zahodili zprávu, kterou jsme následně našli a přečetli si. Byla to zpráva od profesora. K večeru přijel Štěrlock, tak jsme si zásobovali s ukulelem a kytarou. Popovídali jsme si o tom, v co věříme, jsem za to ráda😊. Po večerce jsme si ještě chvilinku povídali. V noci nás-starší krevety probudili na noční hru. Hru Osud jsem si zahrála poprvé, byla zajímavá. Každý z nás si napsal 7 lístečků, co je pro nás důležité, co máme rádi. Anička potom dělala osud, který vždy ukázal na jednu kartičku, kterou jsme museli “vyřadit z našeho života.” V neděli ráno nás opět čekala rozcvička na hřišti, snídaně a záchrana profesora. 1. Krok- vyřadit “zle lidi,” 2. Krok profesora najít.
Profesora jsme našli, zachránili úspěšně. Bohužel se ale musíme jít balit, uklidit po sobě a jet domů. Chata byla super!! Myslím si, že jsme si ji všichni moc užili a každý z nás si z chaty odnesl mnoho zážitků 😊
Zapsala: Nikča
Foto: Bety

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *