1. oddílová schůzka v Beskydech

Ráno jsme se sešli na nádraží ve Štítině. Bylo nás hodně 🙂 Vlakem jsme jeli do Ostravy – Kunčic, kde jsme přestoupili na vlak do Frýdlantu nad Ostravicí. Pak úprkem na autobus. Naštěstí na nás pan řidič počkal. Dojeli jsme až k hotelu P. Bezruč. Vydali jsme se “zkratkou stoupačkou” a zdolali největší kopec před Ivančenou. Trochu jsme se zapotili. Pak už to byla pohodička až k mohyle. Všichni jsme se těšili, až ji uvidíme nově opravenou.
A nová Ivančena se nám líbí!

Hodný pán záchranář z horské služby ve Frýdlantě přivezl k mohyle Juru, který je po operaci a pana Toníka. Všichni jsme se převlékli do krojů a po krátkém proslovu Lenky složily naše nové sestry, Renáta a Káťa, slavnostně svůj skautský slib. Zazpívali jsme skautskou hymnu a Jura zahrál na kytaru písně “Cestu” a “Oheň”. Dvojhlasy musíme na schůzkách více potrénovat 🙂 a chválím Hynka, kterému se druhý hlas dařilo udržet!

Pak svačina, prohlídka mohyly a cesta směrem “K Velíčkům“, kde jsme opět svačili a odpočívali 🙂
Cesta na nádraží byla nekonečná, ale vše jsme zvládli. Domů jsme se vrátili kolem půl deváté příjemně unaveni.

Účastníci: Natka, Eliš, Markétka, Klárka, Bára G., Patrik, Miky, Danek, Jindra, Hynek, Petr, Vojta, Teoš, Bětka, Martin, Aňa K., Zdeňka, Káťa, Matěj, Lukáš, Hanka, Lenka, Šíma,  Matej Kaš., Luděk, Hanys, Vláďa, Renáta,
Hosté: Jura, pan Toník, Marek, Pavel s malým Mikuláškem, Zuzka, Honza

Autor článku: Lenka

foto: Bětka a Renáta

Ivančena na stránky / Google Photos

foto: Marek

Ivančena – září 2016 / Google Photos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *