S.E.A. Wolves – výprava Wolf´s rain 2016

Píši krátkou zprávu o vojenské výpravě Wolf´s rain, která proběhla minulý víkend v okolí Háje ve Slezsku. Jednalo se o oddílovou akci, na které se podíleli jak skauti z Háje, tak lidé mimo skaut.
Nejedlo se o klasickou výpravu a ani v podstatě hru. Akce byla kombinací putování po okruhu za určitými cíli v nepřátelském území, s občasným zapojením dějových postav.
Účastníci byli rozděleni do tří skupin a prošli základním výcvikem. Poté vyrazili splnit konkrétní mise – zajali průzkumníka, zajistili nepřátelský bunkr a našli bombu, osvobodili zajatého pyrotechnika a zničili s jeho pomocí rádiovou stanici. Poté skupiny úspěšně zaútočili na hlavní základnu, kde zajali šéfku nepřátelských skupin. O jejím osudu se rozhodlo hlasováním.

Nově vzniklá skautská jednotka S.E.A. Wolves všem předvedla, že je schopná plnit zadané mise.

Poděkování patří všem, co se na akci podíleli a pomohli při její organizaci.
Luděk Brhel

Fotogalarie

 

 

 

 

sea_03

Situace se zhoršila a lidé proti sobě pozvedli zbraně. Celá naše země se rozpadla na spoustu malých samospráv a zón. Armáda ztratila přehled i efektivitu. V této těžké době člověk nemůže věřit nikomu a ničemu. Z popoudu již nefungující armády i nutné potřeby rozhodli se členové skautingu založit skupinu speciálních operací SEA Wolves, jejíchž členové se rekrutují právě ze skautských oddílů.

Důvod je jasný – skauti vždy byli a jsou schopni svou všestraností, odvahou i zkušenostmi obstát tam, kde většinou končí schopnosti normálních lidí
Nyní nastal čas, aby ses I ty rozhodl zda chceš nebo nechceš vstoupit do této skupiny. První den vstupu do SEA Wolves projdeš krátkým výcvikem a budeš se moct aktivně podílet na své první bojové operaci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *