Květno-červnové info

Ahoj skautíci, táborníci i rodičové!

  1. Přidala jsem na stránky fotky z Ivančeny i sjezdu Moravice, tak se koukněte.
  2. Všechny účastníky Navigamu žádám, aby mi do pátku 1.6. dali vědět, s kým a v jakém stanu budou spát.
  3. Opět se obracím s prosbou na rodiče, aby nám přijeli pomoci stavět tábor. Stavěčka je v termínu 22. – 24. 6. 2018. Budeme rádi za jakoukoliv pomoc, třeba i za půlden. Potřebovat budete jen pracovní rukavice a náladu a chuť pomoci. Pokud se mi nahlásíte dopředu, bude pro vás zajištěná strava.
  4. Na schůzkách bude provedena kontrola krojů, proto si došijte stupně stezek a plaveb a udělejte si seznam, co vám na kroji chybí. O termínech kontroly budete předem informováni.
  5. Informace pro všechny táborníky

  • Na stránky jsem vložila seznam věcí na tábor. Dobře si přečtěte v jakém oděvu máte na tábor nastoupit. Bez tohoto oděvu vás na tábor nemůžeme přijmout a budete se muset pro něho vrátit domů!
  • Připomínám splatnost táborového poplatku do 17. 6. 2018. 
  • Posudek zdravotní způsobilosti dítěte odevzdejte nejpozději do 20. 6. 2018​. (Má nově platnost 2 roky. Pokud máte vystavený loni, zkontrolujte, že je platný nejméně do 15.7.2018.
  • Kdo z vás mi poslal přihlášku v elektronické podobě, žádám o doručení originálu přihlášky společně s posudkem zdravotní způsobilosti.
  • Při příjezdu na tábořiště odevzdejte “Potvrzení o bezinfekčnosti a kopii ​“kartičky zdravotní pojišťovny”. Pokud dítě užívá léky, dejte je do sáčku spolu s lístečkem, na kterém je jméno dítěte, název léku a přesné dávkování
  • Letos je na tábor doprava individuální. Nástup na tábor je mezi 14:00 – 14:30 hodin. Vyzvednutí z tábora je mezi 10:30 – 11:00 hodin. Dodržujte laskavě tento čas a na tábor nepřijíždějte ani dřív ani později. Domluvte se mezi sebou, ať nemusíte jezdit každý zvlášť.
  • Důkladně si pročtěte dokumenty na našich stránkách v sekci Tábor 2018:   Informace k táboru, Táborový řád, Seznam věcí na tábor 2018
  • Na stránkách také naleznete formuláře: Potvrzení o bezinfekčnosti a Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte

Zelené písmo v textu znamená, že když na něho kliknete, přenese vás to přímo k uvedené věci.

Tak snad to je vše a snad jsem na nic nezapomněla.

Těším se na vás já i celý přípravný tým tábora.

Lenka

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *